Обавештење о очитавању водомера

Екипе „ЈКП Комуналац“ Тител ће у периоду од 21.02-28.02.2023.године од 07-14 часова вршити очитавање водомера у насељеним  местима Тител, Лок, Гардиновци и Мошорин.

Корисници су у обавези да омогуће приступ водомеру и очитавање истог, што значи да са поклопца шахтова и из самих шахтова уклоне све што би отежало или онемогућило очитавање водомера.

Код корисника који не буду код куће приликом доласка читача, или где није могуће обавити очитавање, биће остављено писмено обавештење о посети са бројeм  телефона на које могу да јаве стање својих водомера.

Сви корисници који у наведеном термину не буду код куће могу обавештење о стању водомера да истакну на видном месту на својим објектима (капија, прозор…) како би их читачи евидентирали.

Корисници, који то желе, могу сваког месеца током целе године пријавити стање својих водомера, у периоду од 20. до 25. у месецу, телефоном, сваког радног дана од 7 до 14  часова на бројеве 0212960200 и 0800303133 или  слањем мејла: на мејл адресу jkp.komunalac.titel@gmail.com.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *